Malakkastraat 6

header-rondje2

Onze missie

Malakkastraat 6 is er voor de wijk en voor de stad. Malakkastraat 6 is een plek om te werken, te ontmoeten, te helpen, te lachen en (weer) mee te doen. De organisaties in het pand dragen dagelijks bij aan het geluk van mensen. Via Stimuleringsfonds Malakkastraat 6 ondersteunen we initiatieven die op andere manieren het welzijn in de stad Utrecht bevorderen.

Gevestigd in Malakkastraat 6

BuurtzorgT helpt u het normale leven weer op te pakken. Zij bieden een behandeling thuis als u last heeft van psychische of psychiatrische problemen. 

BSO Rosa

Ludens is kinderopvang in de buurt. Bij een kinderdagverblijf van Ludens zijn alle kinderen van 0-4 jaar welkom. De kinderen hebben bij Ludens alle ruimte om zelf de wereld om zich heen te verkennen. En er zijn altijd andere kinderen om mee te spelen en plezier te maken. 

Sociaal makelorganisatie

Dock is actief op het gebied van buurtbemiddeling, jeugd- en jongerenwerk, maatschappelijke participatie, maatschappelijk werk, opvoedingsondersteuning en ouderenwerk.

Buurtcentrum

Wilt u een ruimte huren voor bewonersinitiatief of een (welzijns)activiteit? Voor het reserveren van bijvoorbeeld een ontmoetingsruimte, een cursus-, activiteiten- of bewegingsruimte, een keuken, eetgelegenheid of vergaderruimte kunt u terecht in Buurthuis Rosa. Sociaal makelorganisatie Dock coördineert het gebruik van het buurthuis.

Buurtteams Utrecht

Heeft u vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt? Het buurtteam is er voor iedereen in de buurt. Zij bieden professionele en concrete hulp en denken met u mee. Het doel is dat u zelf weer verder kunt. 

Astare Jobcoaching & Studiebegeleiding ondersteunt mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid naar regulier betaald werk. Ook biedt Astare ondersteuning op het gebied van studie en leerwerkplekken.